Way Beyond Words

diensten &
expertise

Heb je zelf een tekst geschreven maar ben je niet overtuigd? Of ben je zelf erg tevreden maar blijven de klanten uit? Misschien ben jij wel die ondernemer die zich liever bezighoudt met je dienst of product en copy en content daarom uitbesteedt.

Wie je bent en wat je reden ook is: je bent aan het juiste adres!

Ik ga je helpen om woorden zó in te zetten dat ze bewegen en aanzetten tot actie. Om jou vooruit te helpen. En nog belangrijker: je product of dienst te verkopen.

Kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?
Hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Pick what you need!

agsdix-smc-shopping-list-1

Teksten

Voor je website, flyer, brochure, magazine, mailings, podcast, producten, online cursus, e-book: álles wat jij aanbiedt en verkoopt. Vlotte teksten die jouw doelgroep raken en aanzetten tot actie.

agsdix-smc-mobile-1

Content Marketing

Wil jij een website die écht aansluit bij je doelgroep? Een e-book dat wél verkoopt? Of een goed scorende social media strategie? Ik (her)schrijf, denk mee en implementeer het direct voor je!

agsdix-smc-featured-1

Redactie & herschrijven

Een check op je tekst, blog, mail, presentatie of flyer? Ik corrigeer spelling, zinsopbouw en denk mee. Want je wilt toch niet afgewezen worden op een warrig verhaal of een spelfout?!

agsdix-smc-email-1

Email Campagneteksten

Breekt het zweet je uit als je alleen maar denkt aan die volgende nieuwsbrief? Ik geef je tips, inspiratie en schrijf of corrigeer jouw mailings voor je. Kort maar krachtig, informatief, adhoc of juist vooruit gepland. Precies zoals jij wenst. Via Mailchimp, Active Campaign of jouw software naar keuze.

agsdix-smc-online-purchase-1

Website teksten

Jij wilt toch ook een lekker weglezende webtekst zonder spelfouten? Of het nu gaat om je eigen website of de webshop waar je je producten verkoopt, jouw visitekaartje moet foutloos zijn en de verkoop stimuleren.

agsdix-smc-retail-shop-1

Drukwerk

Een receptenboekje, flyer, brochure of magazine: alles wat in de handen van jouw klanten beland kan maar beter SPOT ON zijn. Ik schrijf, dubbelcheck en herschrijf het voor je!

Jou en je product
vooruit helpen.
woord voor woord

Met een flinke doses enthousiasme en de juiste woorden voor jouw doelgroep zetten we de eerste stap!

opgeleverde Teksten

Projecten

Tevreden klanten

Writer's block

Waarom
Way Beyond Words?

Een copywriter die verder gaat dan tekst.
Die jouw hele product onder handen neemt: van tekst tot strategie. 

Die je ondersteunt en adviseert over je content marketing en design. Je tips en tricks geeft over wat wél en niet werkt. Die jouw mailings, drukwerk en webteksten schrijft, corrigeert en verbetert. En ervoor zorgt dat je meer omzet genereert.

Lijkt dat je wat?

Neem contact op en kies wat jij nodig hebt: advies, ondersteuning of tekst!

Referenties

De ervaringen van onze ambassadeurs

Ingeborg is meedenkend, flexibel, en een Google expert. Ze kent geen ‘Ik weet het niet’. Je kunt haar inhuren voor social media teksten, nieuwsbrieven schrijven en verzenden via Mailchimp en website teksten. Ze voelt je heel goed aan, zoekt naar oplossingen. Levert alle teksten op tijd. Ze heeft een verborgen talent in fotograferen en video maken. En het samenstellen van een e-book kan ze ook.

Szilvia Rajki

Ondernemer en massagetherapeut, Sylayurmassage

Ingeborg heeft iets meer dan een jaar de wekelijkse copywriting voor de Eindbazen podcast gedaan. Haar gevoel voor onze tone of voice vanaf de start goed geweest. Dat voelt ze prima aan! Een aanrader voor iedereen die een flexibele en goede copywriter zoekt.

Wiggert Meerman

Public speaker in personal growth & leadership | Presentor podcast, Eindbazen

“Ingeborg heeft het talent om snel en effectief de ziel van je bedrijf te achterhalen zodat ze doeltreffend de juiste content kan creëren voor de juiste doelgroep.

Ik ben zo blij dat ze mijn website en e mail marketing van de Personal Success Mentor tekstueel up to date houd🙏🏻”

Anke van Kessel

Coach, Personal Success Mentor

“Ingeborg is een enthousiaste en oplossingsgerichte professional die haar handen graag uit de mouwen steekt en zich 100% inzet voor het beste resultaat. Affiniteit en gevoel voor tekst ligt haar van nature, maar bij Green Food Lab heeft Ingeborg zich met name bewezen in de breedte door het pragmatisch runnen van grote projecten, het schrijven van filmscripts en het begeleiden van opnames, en diverse digitale projecten met een focus op social advertising, webinars en website optimalisatie. Hierbij heb ik Ingeborg’s leergierigheid, en haar energie om nieuwe dingen uit te zoeken en eigen te maken enorm gewaardeerd. Ingeborg is heel goed in staat om in te blenden met de dynamiek van een organisatie, en wordt al snel gezien als een gewaardeerde collega. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak zou ik een samenwerking met Ingeborg dus van harte aanbevelen!”

Isabel Boerdam

Founder, Green Food Lab

Krachten bundelen?
Neem contact op!