Way Beyond Words

OVER
mij

even voorstellen…

Een voormalig hotello die als interimmer bij de bank ging werken, vervolgens als klachtenkoningin bij een reisorganisatie belandde en toen besloot dat het anders moest.

Of: Ingeborg Prins, een taalpurist van 31 uit Rotterdam, die bewust bezig is met groene voeding, gezondheid en duurzaamheid, zich blijft verbazen over spelfouten, gek is op persoonlijke ontwikkeling en zichzelf iedere maand in een ijsbad duwt.

Hi!

Via veel omwegen ben ik uiteindelijk gekomen waar ik nu ben. De paden die ik eerder bewandelde vormen nu de basis van mijn bedrijf: de hospitality en servicelessen van de Hotelmanagement opleiding, de flexibiliteit uit de detachering en het inlevingsvermogen, de empathie en het inzetten van de juiste woorden uit de klachtenbranche. Gecombineerd met mijn liefde voor tekst en taal, gezondheid, duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling maakt dat Way Beyond Words.

Het was vlak voor mijn 30e dat ik besloot dat het anders moest. Een cursus copywriting volgde en mijn eerste freelance klus had ik al snel te pakken. Náást mijn huidige baan in loondienst natuurlijk, want risico’s nemen zit niet bepaald in mijn aard. Toch bleef het kriebelen.

Ik gooide het roer om en koos voor een verkorte opleiding tot Content Creator. Inclusief daaropvolgende stage. Ik had grootste plannen om daar in dienst te gaan, maar…

Na nog geen maand onderweg kwam Covid om te hoek zetten.  Zonder vooruitzicht op een vaste baan kon ik me net zo goed verder ontwikkelen als zzp’er, wat daarna zou volgen zou ik dan wel zien…

En hier ben ik dan: het ondernemerschap volledig omarmd. Schrijven voor grote food merken en massagesalons, over duurzame initiatieven, vegetarische voeding of persoonlijk leiderschap, creatief én commercieel bezig zijn, dáár word ik blij van.

Jij bent vast ook heel gepassioneerd over jouw dienst of product. Enthousiast geworden over een mogelijke samenwerking? Laat je gegevens achter in het contactformulier hieronder en ik neem binnen 24 uur contact met je op!

agsdix-smc-shopping-list-1

Teksten

Voor je website, flyer, brochure, magazine, mailings, podcast, producten, online cursus, e-book: álles wat jij aanbiedt en verkoopt. Vlotte teksten die jouw doelgroep raken en aanzetten tot actie.

agsdix-smc-mobile-1

Content Marketing

Wil jij een website die écht aansluit bij je doelgroep? Een e-book dat wél verkoopt? Of een goed scorende social media strategie? Ik (her)schrijf, denk mee en implementeer het direct voor je!

agsdix-smc-featured-1

Redactie & herschrijven

Een check op je tekst, blog, mail, presentatie of flyer? Ik corrigeer spelling, zinsopbouw en denk mee. Want je wilt toch niet afgewezen worden op een warrig verhaal of een spelfout?!

agsdix-smc-email-1

Email Campagneteksten

Breekt het zweet je uit als je alleen maar denkt aan die volgende nieuwsbrief? Ik geef je tips, inspiratie en schrijf of corrigeer jouw mailings voor je. Kort maar krachtig, informatief, adhoc of juist vooruit gepland. Precies zoals jij wenst. Via Mailchimp, Active Campaign of jouw software naar keuze.

agsdix-smc-online-purchase-1

Website teksten

Jij wilt toch ook een lekker weglezende webtekst zonder spelfouten? Of het nu gaat om je eigen website of de webshop waar je je producten verkoopt, jouw visitekaartje moet foutloos zijn en de verkoop stimuleren.

agsdix-smc-retail-shop-1

Drukwerk

Een receptenboekje, flyer, brochure of magazine: alles wat in de handen van jouw klanten beland kan maar beter SPOT ON zijn. Ik schrijf, dubbelcheck en herschrijf het voor je!

Krachten bundelen?
Neem contact op!