Way Beyond Words

Werk &
woord

Green Food Lab

Hét consultancy & communicatie bureau voor groene voeding. Bekend van o.a. het blog De Hippe Vegetariër en de jaarlijkse Nationale Week Zonder Vlees campagne. De missie? De route naar plantaardiger eten in Nederland te versnellen. Naast twee kookboeken en tonnen online inspiratie, bedacht Isabel (Boerdam) een online cursus Vleesminderen. Ik heb haar ondersteund bij het uitrollen en lanceren van de cursus. Van video opnames tot social media teksten en van het optimaliseren van de website tot promotie van de cursus.

Vanuit deze succesvolle start is een langdurige samenwerking ontstaan waarin ik samen met team Green Food Lab aan diverse projecten heb gewerkt. Hieronder vind je een compilatie van de projecten: een receptenboekje voor JUMBO Supermarkten, de rebranding van de cursus Vleesminderen naar Meer Vega, het optimaliseren van het detoxboekje Reset in 7 dagen en een bijdrage aan de social media uitingen van de Nationale Week Zonder Vlees.

Team

Isabel Boerdam
Team Green Food Lab
Snip Snap on Social
Web-Pepper

Categorieën

Content Marketing
Teksten
Social advertising
Promotie
Rebranding

Bidfood

Dé horeca groothandel voor foodprofessionals. Naast de horeca is Bidfood ook trotse leverancier voor veel zorginstellingen. Van ziekenhuis tot kleinschalige woongroep. Als copywriter voor het online platform Served.nl schrijf ik de blogs, advertorials en recept teksten, neem ik interviews af, werk deze uit tot artikelen en beheer ik de social media accounts. Daarnaast werk ik samen met het communicatie team aan Served magazine, de Season Specials (een folder met seizoensaanbiedingen) en interne marketingcommunicatie uitingen zoals presentaties, brochures en flyers.

Team

Wieteke Lankhaar
Joyce van der Veer
Julia Alexandrou
Team E-Commerce

Categorieën

Copywriting
Blogs
Advertorials
Social media

Eindbazen

De nummer één podcast van Nederland over de weg naar succes, geluk en zingeving. Met al meer dan 1 miljoen downloads ook wel omschreven als de Netflix voor persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de wekelijkse uitzending interviewen hosts Wiggert Meerman en Michel Vos bijzondere mensen (lees: eindbazen) die een uitzonderlijke prestatie of bijdrage hebben geleverd.

Van 2019 tot 2020 schreef ik de teksten voor deze podcast. Met uiteenlopende gasten van Jan Geurtz tot David Allen en van Remy Bonjasky tot Giel Beelen, variëren ook de onderwerpen van de interviews enorm. O.a. persoonlijke ontwikkeling, ondernemen, sport en voeding, psychologie en spiritualiteit komen aan bod.

De uitdaging: iedere week weer zó aanstekelijk schrijven over een aflevering dat het lezers massaal aanzet om te luisteren.

Team

Wiggert Meerman 
Michel Vos 
Team Eindbazen

Categorieën

Copywriting

Sylayurmassage

Met Szilvia Rajki, de eigenaresse van de best beoordeelde massagesalon van Rotterdam Slinge, IJsselmonde en Barendrecht, heb ik een half jaar samengewerkt. Ik heb haar geholpen met het opzetten van haar email marketing in Mailchimp, haar website en het schrijven en corrigeren van inhoudelijke e-mails en social media berichten. Ook hebben we een online massagecursus gemaakt, inclusief instructievideo’s en e-book.

Team

Szilvia Rajki

Categorieën

Email marketing
Social media
Website 
E-book
Foto- & videografie

Krachten bundelen?
Neem contact op!