Way Beyond Words

de
TARIEVEN

 

Samen aan de slag? Hieronder vind je de tarieven. Staat er niet tussen wat jij nodig hebt? Neem contact op, dan gieten we jouw wens in een custom made pakket mét een fijne prijs!

Voor kleinere tekstklussen reken ik €65,- per uur.

Nieuwsgierig wat ik voor jouw website kan beteken? Met deze korte stoplicht webcheck haal je mijn expertise op een super simpele maar snelle manier in huis! Hierna kan je zelf aan de slag of vol vertrouwen voor een web BOOSTER pakket gaan.

Stoplicht webcheck afgenomen? Dan krijg je €49,- korting op je web BOOSTER pakket!

Blogs

Schrijf je zelf je blogs, maar twijfel je over de tekstuele juistheid? Lopen de zinnen niet lekker en krijg je jouw verhaal maar niet op papier? Laat mij je helpen! Samen gaan we aan de slag om jouw blogbericht helder, correct maar vooral lekker lezend te krijgen.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.

opgeleverde Teksten

Projecten

Tevreden klanten

Writer's block

Referenties

De ervaringen van onze ambassadeurs

Ingeborg is meedenkend, flexibel, en een Google expert. Ze kent geen ‘Ik weet het niet’. Je kunt haar inhuren voor social media teksten, nieuwsbrieven schrijven en verzenden via Mailchimp en website teksten. Ze voelt je heel goed aan, zoekt naar oplossingen. Levert alle teksten op tijd. Ze heeft een verborgen talent in fotograferen en video maken. En het samenstellen van een e-book kan ze ook.

Szilvia Rajki

Ondernemer en massagetherapeut, Sylayurmassage

Ingeborg heeft iets meer dan een jaar de wekelijkse copywriting voor de Eindbazen podcast gedaan. Haar gevoel voor onze tone of voice vanaf de start goed geweest. Dat voelt ze prima aan! Een aanrader voor iedereen die een flexibele en goede copywriter zoekt.

Wiggert Meerman

Public speaker in personal growth & leadership | Presentor podcast, Eindbazen

“Ingeborg heeft het talent om snel en effectief de ziel van je bedrijf te achterhalen zodat ze doeltreffend de juiste content kan creëren voor de juiste doelgroep.

Ik ben zo blij dat ze mijn website en e mail marketing van de Personal Success Mentor tekstueel up to date houd🙏🏻”

Anke van Kessel

Coach, Personal Success Mentor

“Ingeborg is een enthousiaste en oplossingsgerichte professional die haar handen graag uit de mouwen steekt en zich 100% inzet voor het beste resultaat. Affiniteit en gevoel voor tekst ligt haar van nature, maar bij Green Food Lab heeft Ingeborg zich met name bewezen in de breedte door het pragmatisch runnen van grote projecten, het schrijven van filmscripts en het begeleiden van opnames, en diverse digitale projecten met een focus op social advertising, webinars en website optimalisatie. Hierbij heb ik Ingeborg’s leergierigheid, en haar energie om nieuwe dingen uit te zoeken en eigen te maken enorm gewaardeerd. Ingeborg is heel goed in staat om in te blenden met de dynamiek van een organisatie, en wordt al snel gezien als een gewaardeerde collega. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak zou ik een samenwerking met Ingeborg dus van harte aanbevelen!”

Isabel Boerdam

Founder, Green Food Lab

Krachten bundelen?
Neem contact op!